Rochie de seara 250 lei
Compleu Dama 300 lei
Pantaloni office 100 lei

   
Facebook
Twitter
Atelier croitorie Bucuresti
Croitorie barbati Bucuresti
Croitorie Bucuresti
Croitorie copii Bucuresti
Croitorie femei Bucuresti
Croitorie online
Croitorie sector 4
Tipare croitorie

Croitorie online

 

Croitorie online

Nu lucram in serie si nu facem productie, de aceea produsele confectionate de Croitorie La Strada sunt unicat.

Este modul nostru de a ne respecta clientul care ne-a trecut pragul, pentru ca stim ca isi doreste ceva unic si de calitate, si de aceea ne-a ales pe noi: Croitorie La Strada.

Croitorie La Strada ofera servicii de croitorie pe comanda pentru urmatoarele articole de vestimentatie:

- Croitorie online in Bucuresti pentru femei: fuste, bluze, rochii, compleuri, pardesie, mantouri si reparatii de articole vestimentare.

- Croitorie online in Bucuresti pentru barbati: pantaloni, sacouri, costume, pardesie, paltoane si reparatii de articole vestimentare.

- Croitorie online in Bucuresti pentru copii: pantaloni, veste, sacouri, costume, si reparatii de articole vestimentare.

Croitorie-bucuresti online ofera calitate, termene scurte si preturi accesibile.

Daca nu gasesti ceva care sa-ti placa cu adevarat, daca vrei ceva special sau sic, ceva traznit sau ceva cu adevarat unic, daca vrei ceva de bun gust si de calitate....vino la Croitorie La Strada.

Te asteptam pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, nr. 18 , bl. 7, sc. 3, sector 4, Bucuresti. Pentru informatii si comenzi apelati la numarul 0757010160

Pentru a intelege cum lucram gasiti mai jos cativa pasi orientativi.

Ne trimiteti o fotografie sau o schita a modelului dorit pe adreasa de email contact@croitorie-bucuresti.ro, specificand eventualele modificari pe care le doriti.

Daca nu aveti un model preferat, sau daca modelul preferat este mai complex va asteptam la Croitorie La Strada pentru a va ajuta si sa realizam o schita.

Dupa luarea masurilor individuale se efectueaza probele necesare.

Necesarul de material depinde de modelul ales si de masurile dumneavoastra. Croitorie La Strada va ajuta sa stabiliti un necesar de materiale. Dumneavoastra decideti daca vom lucra cu materialul dumneavoastra sau nu.

Numarul de probe depinde de cat de dificil este modelul ce trebuie realizat. Pentru un model mai simplu este necesara o singura proba. La modelele mai complexe numarul de probe poate sa ajunga la 4-5.

Croitorie online pentru femei

Croitorie online pentru barbati

Croitorie online pentru copii

Croitorie La Strada presteaza servicii de croitorie in Bucuresti la comanda pentru urmatoarele articole vestimentare: Compleu dama, rochie lunga de zi; rochie scurta de vara, rochie clasica, rochie de seara, rochie de bal; tinute pentru ocazii speciale; pantaloni dama, fusta office, fusta clos; fusta mini; bluza dama; palton dama; accesorii vestimentare; costum barbat; sacou barbatesc, pantaloni stofa, palton barbatesc.

Croitorie pentru femei si reparatii (bluze, fuste, rochii, veste), croitorie pentru barbati si reparatii (pantaloni, veste, sacouri, costume, pantaloni).

Te asteptam pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, nr. 18, bl. 7, sc. 3, sector 4, Bucuresti.

Pentru informatii si comenzi apelati la numarul 0757010160.

Site-ul Croitorie-bucuresti.ro reprezinta puntea de legatura intre atelier si client.  Pentru a putea face alegerea corecta in ceea ce priveste selectia atelierului de croitorie, va sugeram sa rasfoiti toate paginile sitului croitorie-bucuresti.ro 

Taguri: croitorie, croitorie Bucuresti, tipare croitorie, croitorie online, croitorie femei, croitorie barbati Bucuresti, croitorie copii Bucuresti, croitorie langa Dristor, croitorie sector 4, atelier croitorie Bucuresti, croitorie retusuri, croitorie reparatii, croitorie, croitorie-bucuresti, croitorie bucuresti, comenzi, retusuri, productie, reparatii imbracaminte, croitorie La Strada, croitorie pentru femei, croitorie pentru barbati, croitorie pentru copii, reparatii bluze, reparatii fuste, reparatii rochii, reparatii pantaloni, reparatii sacouri, reparatii costume.

Croitorie online

 


Inregistreaza-te la Newsletter

 

Prima pagina | Oferte | Parteneri | Servicii | Contact  
Infiinatare Firma Bucuresti   Firme Bucuresti   Protectia Muncii Bucuresti   Evaluare riscuri Bucuresti   Securitate si Sanatate in Munca Bucuresti  

Servicii creare site creare site